top of page

Talent & Culture Manager 

Vind jij bedrijven als Felyx, Onefit, United Wardrobe, TicketSwap en Zapp ook zo vet? Vraag jij je wel eens af hoe zij allemaal begonnen? Draai je je hand niet om voor een stevige recruitment uitdaging en gelijkwaardig gesprek met een founder? Vind je recruiter eigenlijk ook een beetje een rot-titel, maar staat het wel op je meest recente contract, dan ben je wellicht degene die we zoeken.

 

We zijn op zoek naar een Talent & Culture Manager die het de hoogste tijd vindt zijn/haar baan bij die grote corporate of agency aan de wilgen te hangen en over te stappen naar een boutique Talent & People dienstverlener voor start- en scale-ups.

 

Over Scale Force Talent – Ready. Set. Scale

Ons doel is simpel; scale-ups geheel self sufficient te maken in people & talent management. Terwijl wij hands-on resultaten leveren, ontwikkelen wij ook een interne state-of-art  strategie voor onze start- en scale-up. Scale Force Talent biedt de founder het gevoel dat wij samen met hem/haar bouwen aan hun organisatie, en dat hij/zij niet langer hoeft te kiezen tussen kwaliteit of kwantiteit.

De afgelopen jaren stonden wij aan het begin van o.a. Treatwell, Hiber, Vintage Cash Cow en Fixico, Nu zijn o.a. Yummygums, Naduvi, Zapp Delivery, Velove.se, Champ.nl, en Smiler.app aan de beurt. Binnen een paar jaar zijn dit net zulke bekende brands als onze oude klanten.

We zijn een team van 7 met een uitvalsbasis in A’veen Noord. Maandag kicken wij de week zo wie zo samen af op kantoor en daarna werk je waar je wilt, maar nu wij weer naar kantoor mogen gaan wij weer volop bij de start-ups zitten. Zo heb je meestal niet 1 team (wij), maar twee ( je collega’s bij de start-up). Extra gezelligheid! 

Jouw verantwoordelijk-heden op een rijtje

 • Talent sessies met founders en hiring manager: vertaal het businessplan in een org chart, duidelijke JD’s en een schaalbare recruitment strategie.

 • Bouw aan een Employer Brand, inclusief het opzetten met een ATS systeem en careersite en social media aanwezigheid.

 • Doe het klassieke recruitment werk voor de uitdagende rollen: dus je schroomt ook niet op LinkedIn te zitten en de beste collega’s te werven.

 • Aansturen van sources die jou helpen met de pipeline van meer commen rollen.

 • Na onze cultural value workshops maak jij de vertaal slag naar employer branding. zo zorg jij voor de candidate experience en de gehele arbeidsmarktcommunicatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt een enorme passie voor het vak. Je vindt het leuk om kandidaten te hunten en bent natuurlijk social zo goed onderlegd dat je niet overkomt als een recruiter maar een echte adviseur. 

 • Je werkt graag vanuit een plan en visie. Bovendien ben je ondernemend en flexibel genoeg om te zien dat als het plan niet goed genoeg werkt, je met een voorstel komt om bij te sturen. Je kunt goed plannen en organiseren en beheert je agenda en afspraken tot in de puntjes.

 • Je bent een zelfstarter en heb genoeg ervaring om zelf de boer op te gaan. Maar je hebt genoeg zelfvertrouwen ook aan de bel te trekken als je er even niet uit komt.

 • Je bent klantgericht, nauwkeurig en consequent in het nakomen van je afspraken. (Eigenlijk vind je het een beetje gek dat dit in dit lijstje staat. Want welke beetje zelf respecterende talent manager is dit niet?!?)

 • Je vrienden, je ouders of je huidige werkgever omschrijven je als positief, go-getter, gestructureerd, niet-lullen-maar-poetsen en communicatief. In willekeurige volgorde. Op een verjaardag weet jij altijd binnen no-time wie iedereen is en wat ze doen. 

 • Je vindt het een uitdaging om met founders te sparren over de toekomst van hun bedrijf en bent voor hen een adviseur, een gelijkwaardige gesprek partner en iemand die hen echt uit de brand gaat helpen daar zij jou executieve vaardigheden.

Wat je op je LinkedIn hebt staan;

 • Je hebt 2-6 jaar ervaring opgedaan als recruiter bij een corporate,  scale-up of agency, waar je (mede)verantwoordelijk was voor het recruitment succes van je klanten. Je bent niet de standaard recruiter die voor een plaatsing gaat, maar voor een langdurige oplossing en dus ook tijd neemt voor AMC. Pushen vind je verschrikkelijk!

 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond, welke maakt ons niet erg veel uit, zolang jij de sparringpartner kan zijn voor de founders waarmee wij werken. They can be challanging!

 • De Engelse taal is voor jou geen probleem. Je schrijft en spreekt het vloeiend. Bij heel veel scale-ups in Engels de voertaal.

Wat wij je bieden

 • Salaris, uiteraard. Competitief, dat ook. Geen bonus, want dan werk je niet voor de klant maar voor je eigen portemonnee. Met de winst doen wij leuke uitjes als Israël en Portugal, mooie workshops en opleidingen, cursussen en internationale congressen.

 • We practice what you preach: 4 daagse werkweek en onbeperkte vakantie dagen.

 • Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en met ons mee te groeien.

 • De kans om mee te bouwen aan de meeste veelbelovende start-ups en te werken met inspirerende founders 

 • Een kijkje te nemen in de funding / Venture capital wereld 

 • We hire based on trust, wat betekend dat wij je vanaf dag 1 vertrouwen en als gelijkwaardig zien binnen het team.

De functie is per direct beschikbaar. Startdatum in overleg.

bottom of page